GEDA оригинал

Качество "Произведено в Германия"

Повече от осем десетилетия GEDA лифт решения печелят клиенти на строителни площадки и индустриални обекти в целия свят и поради тази причина GEDA се вижда не само като производител, но много повече като партньор на нашите клиенти.

Като водещ специалист по достъп до височина ние винаги следим пазара, за да можем да отговорим гъвкаво на нуждите на нашите клиенти и да им предложим персонализирани решения. Това доведе до уникални дизайни, които само GEDA може да предложи на своите партньори: GEDA оригинал.

 

Уникалнo широка гама продукти

Продуктите на GEDA определят нови критерии

Можем да предложим подходящо решение за асансьор за почти всяко строително предизвикателство във всеки отрасъл.

 

GEDA 2 PK

Сигурност на главозамайващи височини!

Препоръки от цял свят и над 20 години удовлетворени клиенти говорят сами за себе си! Открийте уникалните предимства на GEDA 2 PK повдигач на оператора на кран.

Цялостен пакет за защита

Вятърът и лошото време не тревожат GEDA за лифтовите решения. Уникалната концепция за предпазване от корозия на GEDA предлага надеждна цялостна защита на строителните ви подемници.

 

GEDA Строителни повдигачи - Несравнимата компетентност има име

В строителната индустрия GEDA представлява компетентност и несравнимо качество "Made in Германия" повече от осемдесет години. Днес е почти невъзможно да се намери строителна площадка, която да не използва една от товароподемните машини от пълната продуктова гама, предлагана от баварския специалист по достъп на височини. Но това не е изненадващо, тъй като GEDA предлага гама от асансьори и строителни подемници, които са подходящи за почти всяка употреба и място на строителната площадка. От първите дни на компанията с GEDA Lift, известният наклонен въжен лифт, с продажби, наброяващи над 80 000 броя, през последните няколко десетилетия се разработи продуктова гама, която е уникална по целия свят - от компактни въжени повдигачи за работници, като добре известния покривен повдигач, през транспортни платформи, до подемници за хора и материали с товароносимост до 3,7 тона и височина на повдигане до 400 метра. Постоянно наблюдавайки пазара, GEDA предлага решения за повдигане, които са идеално приспособими към всяко приложение и отговарят на почти всяко предизвикателство на обекта, което изисква безопасност и бърз транспорт на височина. Ежедневната работа на строителните обекти често представят свои собствени предизвикателства пред технологията, разположена на място. Благодарение на устойчивите характеристики на строителните подемници на GEDA всяко предизвикателство може лесно да се посрещне.

Наклонени въжени подемници, транспортни платформи, подемници за хора и материали... - GEDA ги има всички

Независимо дали става дума за ново строителство или ремонт, скеле или фасадни работи - всички материали и / или хора достигат до върха на сградата безопасно, бързо и без усилие - само едно натискане на бутона е достатъчно. Бързата настройка, както и огромните спестявания на време и разходи се виждат дори при повдигане на по-ниски височини. Отличителните конструкции, вариантите на платформите и приспособленията за товарене позволяват гъвкави и индивидуални модификации на конструкцията на повдигачите при всички обстоятелства. С партньор като GEDA получавате и модели на подемници за повдигане на скелета, подемници за материали, зъбчато-реячни и въжени подемници.

За скелета - Само строителни подемници, произведени от GEDA

Строителните асансьори, използвани изключително за транспортиране на материали като моделите GEDA 200 Z, 300 Z или 500 Z, позволяват устойчивост до 500 кг; те са идеалният партньор за скелета. За транспорт на материали и персонал, транспортните платформи GEDA са вашият най-добър избор: Поради множеството варианти на платформите, устойчивостта и височината на повдигане, транспортните платформи GEDA 300Z / ZP, 500 Z / ZP, 500 Z / ZP SL, ERA 1200 Z / ZP, 1500 Z / ZP и 3700 Z / ZP са идеално приспособими към всички обстоятелства на площадката. Благодарение на две отделни системи за управление, платформите могат да бъдат използвани като строителни подемници само за транспортиране на обемисти товари или като транспортна платформа за превоз на персонал и материали.

Сигурни строителни работи с GEDA

Ако строителната площадка изисква устройства със затворена кабина, асансьорите за хора и товари от серията GEDA Multilift или GEDA PH са идеални. Тук, за да изберете правилния асансьор, е важно да се вземат под внимание такива параметри като товароносимост и транспортна височина. Нашите висококачествени решения са специално проектирани за тежки товари и повдигане на голяма височина (серия Multilift: до 200 метра, серия PH: до 400 метра).

Продуктовата гама на GEDA се допълва от специализирани устройства, като строителни подемници за кранове, подемни платформи и окачени работни платформи.

GEDA Lift – Въжен подемник с максимална надеждност

Гамата от кабелни лифтове включва въжени подемници без водачи като GEDA Mini / Maxi и GEDA Star, както и въжени подемници с водачи (GEDA Lift). Благодарение на високата си повдигателна способност, GEDA Lift е идеална за покривни работи и различни други специализирани задачи. В зависимост от модификацията на повдигателната уредба, скоростта на повдигане варира от 25 м / мин до 38 м / мин при транспортиране на товар с тегло до 250 кг. Този конструктивен подемник е проектиран за работна височина до 19 м.

По-ефективна работа и защита на здравето на служителите с помощта на строителни подемници GEDA

Аспектите на хуманното отношение към хората в строителството и здравето на служителите постепенно се превръщат в центъра на вниманието на хората, отговорни за организацията на строителните работи. Влаченето на насипни товари в продължение на много години често има отрицателно въздействие върху здравето на служителите. Резултатът е често отсъствие поради заболяване, главно поради проблеми с долната част на гърба.

Независимо дали става въпрос за покривен лифт, транспортна платформа или асансьор за хора и материали, строителните асансьори на GEDA държат хората на строителната площадка и правят много по-лесно извършването на рутинна работа по сложни строителни обекти. Благодарение на строителните асансьори на GEDA, досадното влачене на обемни строителни материали по тесни стълби или балансиране на стълба се превърна в нещо от миналото.

За още по-голяма безопасност, продуктовата линия GEDA вече включва специални защитни врати за товарната платформа за всеки модел на строителния асансьор. Тези изцяло горещо поцинковани врати са директно закрепени към скелето и се отварят само когато асансьорът достигне защитните врати на товарната зона и може да се освободи специалното заключващо устройство.

За повече информация относно строителните асансьори GEDA, моля, свържете се с нас по всяко време по телефона, или електронна поща. Нашите експерти ще ви помогнат да изберете идеалния лифт за вашите задачи и да отговорят на вашите въпроси!