Решения за строителната площадка


Благодарение на тяхната гъвкавост, GEDA продуктите могат да се справят с почти всяко предизвикателство в строителството, с което се сблъскват. Открийте разнообразието на GEDA на строителната площадка и ще намерите подходящия помощник за вашата конкретна работа!

Скеле

Скеле

Подходящ асансьор за скеле за всяка ситуация на строителния обект

Асансьорът за скеле GEDA е идеалният партньор заработниците на скеле, които трябва да изградят скелето бързо и безопасно. Той не само гарантира, че всички елементи от скелето - от скелетни тръби до подове - могат да бъдат транспортирани, но всички съответни инструменти могат да се придвижат нагоре до мястото, където са необходими. Лесна употреба, бърз монтаж и несравнимо качество и издръжливост.

В зависимост от предназначението им и специфичните условия на строителната площадка, работниците на скеле имат избор в обширната продуктова гама на GEDA между компактните въжени подемници, асансьорите само за материали и практичните транспортни платформи, които могат да се използват като повдигачи за скеле. Докато въжените подемници са идеално пригодени за монтаж на по-малки скелета, асансьорите само за материали, като например GEDA 200 Z, строителни подемници, са предназначени за по-високи товароносители и са идеално пригодени за работа с по-големи конструкции на скеле.

Използването на подемник за скеле GEDA прави изграждането на скелета значително по-лесно, гарантира ефективността на строителната площадка и защитава здравето на служителите.

Покриви

Покриви

От професионалисти за професионалисти: асансьорът GEDA

Независимо дали е на нова строителна площадка или за проект за реконструкция, GEDA предоставя на покривните специалисти несравними продуктови решения, които улесняват ежедневната им работа и работят безопасно и ефективно. GEDA покривния асансьор е компактен професионален транспорт за всички материали, от които покривните работници имат нужда високо на си работно място.

Специалните аксесоари превръщат конструктивния повдигач в покривен повдигач

Работата с покривен асансьор GEDA спестява време и пари. Не трябва обаче да се подценява безопасността, присъща на наклонения подемник. GEDA е включила в своята гама специално проектирани товароносители за покривни работи заедно с практични аксесоари. Практично е, че покривният асансьор може да се използва и за транспортиране на изолационни материали. Лесното обновяване на платформата е всичко, което е необходимо. Транспортът на покривни прозорци също не е проблем за наклонения повдигач.

Индивидуално адаптивни покривни асансьори за всяка ситуация на строителния обект

При избора на основните устройства покривните специалисти могат да избират между двата варианта на едно ниво GEDA Lift 200 Standard и GEDA Lift 250 Comfort и GEDA Fixlift 250 на две нива. Наклонените подемници се различават един от друг по товароносимостта им и скоростта на повдигане.

Оператор на кран

Оператор на кран

Сигурен на работното място високо в небесата

За да достигнат високото си работно място, за операторите на кранове това означава дълго изкачване и обикновено няколко пъти на ден. В допълнение към физическото натоварване, това отнема много време.

Ефективност и здраве вместо стряскащо катерене

С оператора GEDA 2 PK, операторите на крана могат да достигат до работното си място бързо и най-вече безопасно при всякакви атмосферни условия – при дъжд или слънце и дори при бури, сняг и лед. Този зъбчато-реячен подемник изпращя тези безразумни, трудни и отнемащи време изкачвания в миналото. GEDA 2 PK е проектиран да транспортира две лица и има товароподемност от 200 кг. Поради това всички материали, необходими за задачите по поддръжката, могат да бъдат транспортирани нагоре. Скоростта на повдигане е 25 м / мин при максимална височина на повдигане от 150 метра. Гъвкавата система на GEDA 2 PK е подходяща за всички видове кранове от всички производители.

Безопасността е наш основен приоритет

Подемникът за оператора на кран може да действа и като спасител на живота в случай на спешност, тъй като аварийното спасяване на оператори в безсъзнание или болни може да се извърши много бързо от GEDA 2 PK.

Вътрешно/сухо строителство

Вътрешно/сухо строителство

Лесни транспортни помощници за сухи строителни работи

Специалистите по сухо строителство се сблъскват ежедневно в работата си с това, че трябва да транспортират тежки, обемисти инструменти на мястото им на употреба. Това е трудно и отнема много време, особено когато сухите конструктивни елементи трябва да бъдат транспортирани до горните етажи. Обширната продуктова гама на GEDA предлага асансьорни решения за почти всички материали и инструменти, от които специалистът по сухо строителство се нуждае - от чисти материални подемници, през транспортни платформи до оборудване за транспортиране на персонал и материали. Асансьорите бързо навлизат в услуга на работниците, тъй като се сглобяват бързо и могат да се използват в стеснени пространства на строителни площадки поради компактния си дизайн и малката си стъпка.

Боядисване

Боядисване

Декораторите носят цвят в живота и GEDA има подходящата технология

Боядисване, декориране, реконструкция - било то за редизайн на външната фасада или нов слой боя за интериора. За декориране на работата на горните етажи, връщането надолу към приземния етаж винаги е отнемало много време. Използването на конструктивен подемник GEDA обаче може да спести това ценно време и да гарантира ефективна работа.

Тези гъвкави решения за повдигане на GEDA могат лесно да транспортират кофи за боя, четки, цветни ролки и други материали и инструменти нагоре. Устройствата за носене на товари и практическите принадлежности са напълно съобразени с изискванията за боядисване/декориране.

Компактни помощници за боядисване/декориране

Компактните въжени повдигачи от гамата GEDA Star и GEDA Mini / Maxi, заедно със специалните носещи устройства, са идеални инструменти за декориране. Монтирани лесно на скеле, до прозореца, между етажите или до покрива, "малките" от GEDA осигуряват безопасно и ефективно транспортиране.

Слънчеви панели

Слънчеви панели

GEDA Solar Lift: Слънчеви изгледи за соларни професионалисти

Слънчевата и фотоволтаичната технология трябва да бъде инсталирана от професионалисти. Със Solar Lift GEDA осигурява подходящото средство за бързо и надеждно транспортиране на чувствителните товари до покрива. Но, разбира се, безопасността е основният фокус тук.

Всички предимства на слънчевата страна с GEDA Solar Lift

GEDA Solar Lift е компактен лифт с лебедка. Специално разработената слънчева платформа осигурява внимателното транспортиране на ценните модули и задържа чувствителния товар безопасно на място с гъвкаво регулируемото затягащо рамо и гумена повърхност против хлъзгане.

Подходящият слънчев лифт за всяка ситуация на строителния обект

GEDA Solar Lift позволява на инсталаторите на панели за слънчева енергия да работят ефективно и в най-безопасни условия. В допълнение към вариантите на едно ниво, GEDA Lift 200 Standard и GEDA Lift 250 Comfort, гамата включва и GEDA Fixlift 250 на две нива.

Прозорци

Прозорци

GEDA Window Lift: Превоз на прозорци с натискането на един бутон

Дали за монтаж на нови или за подмяна на стари прозорци, в случай на ремонт, преди професионалистите да могат да започнат да сглобяват прозорците, прозорците първо трябва да бъдат транспортирани до крайната им дестинация. GEDA предлага уникални лифтови решения, които елиминират трудното и тежко носене на прозорци до горните етажи. От чисто материални асансьори, през транспортни платформи за персонал и материали, GEDA Liftе идеално подходящ за производителите на прозорци, тъй като не само транспортира тежки, обемни и балконски врати безопасно и бързо нагоре, но и всички свързани инструменти.

Специалните аксесоари превръщат строителния подемник в асансьора за прозорци

GEDA е проектирала товарни устройства за GEDA Lift специално за производителите на прозорци, например прозоречната платформа за транспортиране на малки и средни прозорци. Тази специална платформа осигурява внимателно транспортиране и държи прозорците безопасно на място. GEDA Window Lift позволява на монтажниците да работят ефективно и при най-безопасни условия. В допълнение към вариантите на едно ниво, GEDA Lift 200 Standard и GEDA Lift 250 Comfort, гамата включва и GEDA Fixlift 250 на две нива.

Преместване/Мебели

Преместване/Мебели

Преместването е лесно - с GEDA подемник за преместване

Всяко преместване е изправено пред един и същ проблем с планини от кутии, мебели и много други обемисти предмети, които трябва да бъдат транспортирани до горните етажи. Решението: GEDA подемник за преместване. Този асансьор е практичната алтернатива на влаченето на кашони. Изтощителното катерене на стълбища и претоварени асансьори сега се изпращат в миналото, като при GEDA подемник за преместване тези ценни вещи се транспортират безопасно и бързо до новия си дом с едно натискане на бутон. Компактният наклонен повдигач е идеален за използване като Мебелен подемник и за транспортиране на всички други товари при преместване.

GEDA подемници - бързо и лесно монтирани и готови за употреба

Удобният алуминиев асансьор може да бъде демонтиран, което го прави лесен за транспортиране. Веднъж в сградата, GEDA подемник за преместване може да се сглоби само на няколко стъпки, без да са необходими допълнителни инструменти.

GEDA за повдигане на мебели - тройна гъвкавост

Почти неограничен в употребата си, GEDA повдигач за мебели се предлага в три различни варианта, като инсталацията е съобразена с местните условия - "GEDA Removal Hoist 200 Standard", "GEDA Removal Hoist 250 Comfort" и "GEDA Removal Hoist 250 Perfect".

Строителни предприемачи

Строителни предприемачи

Ненадминат достъп до височина за строителни предприемачи

Строежът има много аспекти, които трябва да бъдат управлявани. Независимо дали става дума за ново строителство, ремонт, офис или жилищна сграда - всяка строителна площадка представя собствените си предизвикателства пред технологията, разположена на място. За да запази вида и същевременно да спести време и разходи, GEDA дава на строителните предприемачи подходящия инструмент за работа.

Разширен обхват на продуктите за по-голяма ефективност и несравнима безопасност

Независимо дали става дума за строителни облицовки, интериорни конструкции, фасади или специални обработки като топлоизолация или уплътняване, то правилното решение, съответстващо на специфичните условия на строителството, със сигурност може да се намери в обширната продуктова гама на GEDA. От компактни въжени лифтове, през транспортни платформи - до персонални и товарни асансьори с товароподемност до 3.2 тона и височини на повдигане до 400 метра - продуктовата гама на GEDA не може да бъде по-широка. Строителните предприемачи ще намерят идеалното решение за практически всяка област на приложение.