Решения за индустрията


Строителство на мостове

Строителство на мостове

Модерните мостове изискват високи стандарти

Модерните мостове трябва да отговарят на цял набор от изисквания. В допълнение към естетическия вид, мостовете винаги трябва да могат да издържат на по-големи натоварвания. Много високи и често наклонени / наклонени пилони правят достъпа по-трудни за основни работи по поддръжката и ремонта. Нужното решение винаги е от GEDA с модулните си зъбчато-реячни подемници за безопасно и ефикасно транспортиране на персонала по поддръжката заедно с всички необходими материали за работата.

GEDA: Експертите в проектите за мостове

Специалистът за достъп до височина GEDA вече има значителен опит в изграждането на мостове. GEDA предлага широка гама асансьори, всички от които отговарят на изискванията на много различни места за разполагане. Клиентите имат избор между различни размери на асансьора, товароносимост от 300 кг до 2700 кг и скорост на повдигане до 60 м / мин.

Строителство на тунели

Строителство на тунели

GEDA решения за строителство на тунели

Сложните пространствени условия, наклоните и арките представляват големи предизвикателства пред технологията за достъп до височина, когато става дума за изграждане на тунели. GEDA лифтовите решения са проектирани по такъв начин, че да могат да се противопоставят на неблагоприятните условия на околната среда и да осигуряват надежден, ефикасен и преди всичко безопасен достъп до пътни, железопътни и подземни тунели.

Решенията GEDA за изграждане на тунели са перфектно адаптирани към изискванията на тунелния строителен сектор и могат да бъдат постоянно инсталирани в тунели. И в зависимост от нуждата и мястото за разполагане, индустриалните асансьори на GEDA са естествено оборудвани с взривозащита.

Интегриран подход за подкрепа на проекти

През целия проект, а също и след завършването му - GEDA подкрепя своите клиенти като квалифициран и надежден партньор. Услугите на GEDA започват с доставката на устройството, когато сервизните ни екипи поддържат клиентите с обучения, които могат да включват и монтажа и пускането на устройството на място. Глобалните договори за поддръжка за всички устройства GEDA, както и бързата подмяна на резервни части и ремонти са неразделна част от предоставяните услуги от GEDA.

Складиране / Логистика

Складиране / Логистика

Времето е пари - GEDA решения за складиране и логистика

Безпроблемната работа е от решаващо значение, особено в складовете и логистиката. Постоянно инсталираните решения за повдигане спестяват време и запазват здравето на служителите, тъй като вместо мъчително издигане над стълби, артикулите се транспортират бързо и ефективно нагоре и надолу с натискането на бутон.

Гладки процеси благодарение на интелигентната технология за повдигане

Компактните устройства са идеалното помощно средство в помощ на разработването на по-ефикасни транспортни маршрути в сферата на складирането и логистиката. Платформите са предназначени специално за транспортиране на големи товари. Хората могат да бъдат транспортирани нагоре и надолу с помощта на транспортни платформи GEDA. Решенията за постоянно повдигане вече впечатляват, благодарение на тяхната лекота на сглобяване. Ако в складовете често пространството е ограничено, дори местата с ограничено пространство не представляват проблем, тъй като устройствата заемат минималната площ .